Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Beachbed Cover "Deniz" Pink Candy Zoom

Beachbed Cover "Deniz" Pink Candy

* Merk: Fashion4Wellness
* Model: Deniz 
* Kleur: Pink Candy
* Indicatie afmeting beachbed : 70-75 cm x 185-190 cm 
* De beachbed cover is geschikt voor de meeste standaard beachbedmatrasjes
* De beachbed cover is voorgewassen dus het krimppercentage is minimaal.
* Dessin: Banen van 2 soorten weefdessins en strepen aan de uiteinde.
* Gewicht: 300 gram
* Materiaal: 100% katoen.
* Wasadvies: 30 graden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95

Productbeschrijving

Details

Vind jij het ook zo vervelend als je hamamdoek steeds weg glijdt van je beachbed? Dan is de hamamdoek "Deniz" beachbed cover echt iets voor jou. Door de ronde hoeken blijft de hamamdoek goed zitten om het matrasje van je beachbed. De hamamdoek "Deniz" beachbed cover van Fashion4Wellness is geschikt voor de meeste matrasjes van gangbare strandbedden. De beachbed cover is voorgewassen dus de krimp is minimaal. De hamamdoek "Deniz" beachbed cover hebben we in prachtige kleuren. Uiteraard mooi te combineren met een Fashion4Welllnes hamamdoek "Deniz". Kleur en gewicht kunnen verschillen en kleine weeffoutjes horen bij dit ambachtelijk product.

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift 30°C
Materiaal Katoen
Fabrikant Fashion4Wellness
Kleurtinten roze
Product breedte in cm 70
Product lengte in cm 190
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat Nee
Ean 8719596002092

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.

Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp, ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.

Andere klanten kozen ook één van deze mooie hippe pareo's