Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Hamamdoek Lalay

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

 

Hamamdoek Lalay

Voor een bezoek aan de sauna, het zwembad, hamam of strand biedt de hamamdoek Lalay uitkomst. We hebben diverse uitvoeringen van deze hamamdoek  opgenomen, zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit die voldoet aan uw wensen. Uiteraard is deze hamamdoek ook uitstekend te gebruiken als omslagdoek, picknickkleed of deken. Hamamdoeken zijn oorspronkelijk afkomstig uit Turkije. Hier werden ze gebruikt in badhuizen. In onze webshop vindt u de mooiste exemplaren hamamdoeken van topkwaliteit.Ons assortiment Lalay hamamdoeken

De hamamdoeken die wij verkopen zijn gemaakt van het beste katoen. Ze nemen veel vocht op en zijn erg goed te gebruiken als handdoek, stranddoek of saunadoek. Daarnaast zijn de doeken licht, soepel en dun. Dit maakt dat u ze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. De Lalay hamamdoeken zijn ook erg geschikt om te gebruiken voor baby’s. U kunt er uw kindje goed mee afdrogen of inwikkelen dankzij het hydrofiel katoen. In ons assortiment hebben wij de volgende Lalay hamamdoeken opgenomen:


 

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten over onze hamamdoeken? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden uw vragen graag.