Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Hamamdoek Barine

 

Hamamdoek Barine

Voor een ruim assortiment hamamdoeken van Barine ben u bij ons aan het juiste adres. De doeken zijn van hoogwaardige kwaliteit, veelzijdig te gebruiken, maar vooral ook erg mooi. Iedere hamamdoek van Barine is geweven van linnen, katoen of bamboe en de productie vindt plaats in Turkije. Wij bieden diverse kleuren en afmetingen van deze mooie hamamdoeken. Bekijk ons aanbod direct online.Soorten Barine hamamdoeken

Dankzij de natuurlijke materialen zijn de hamamdoeken eco-vriendelijk en duurzaam. In onze webshop komt u diverse uitvoeringen Barine hamamdoeken  tegen. In ons assortiment vindt u hamamdoeken van katoen, bamboe, linnen of een combinatie hiervan gemaakt zijn. Het gebruik van bamboe in een hamamdoek maakt de doek extra zacht. Daarnaast is bamboe ook nog eens heel duurzaam.

Een greep uit onze collectie:


    • - Hamamdoek Tan. Een luxe dubbel geweven hamamdoek die heerlijk zacht aanvoelt. De hamamdoek Tan heeft een effen kleur.

    • - Hamamdoek Stone. Deze stoere stone washed hamamdoek is een mooie hamamdoek voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer.

    • - Hamamdoek Linnen. Een hamamdoek met een natuurlijke uitstraling. De doek is gemaakt van 40% linnen en 60% katoen. Dankzij deze twee materialen voelt de hamamdoek heerlijk zacht aan.

      • - Hamamdoek Kilim. Door de print is deze hamamdoek heel trendy. Het is van 100% katoen geweven en heeft een afmeting van 90 x 160 cm.


Bestel nu

Heeft u een hamamdoek van Barine gevonden die u aanspreekt? Plaats uw bestelling online en de volgende dag heeft u uw nieuwe hamamdoek al in huis. Heeft u een vraag over onze collectie? Bel of mail gerust.