Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

"Original" Kikoy Strandlakens

                                                                                                       

 

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

 

De mooiste Original Kikoy strandlakens

Bent u vaak te vinden aan het strand, zwembad of komt er een vakantie aan? Kies dan voor de mooie Original Kikoy strandlakens. Een goed strandlaken  zorgt ervoor dat u er net wat comfortabeler bij ligt. U kunt deze kleurrijke doeken ook prima als omslagdoek gebruiken als u een stukje gaat lopen. De Kikoy strandlakens bestaan uit twee kanten. De ene kant is van heerlijk zacht badstof en de ander kant is van mooi kleurig kikoydoek. Speciaal voor sleutels, geld, uw mobiel of ander kleine spulletjes beschikt het laken over een ingenaaid zakje. Het is de ideale musthave voor de zomer en vakantie!Onze collectie kikoy strandlakens en hamamdoeken

Paars, blauw, roze of blauw. Wij bieden u diverse uitvoeringen van de Kikoy strandlakens. Liever een ander motief of merk? Geen enkel probleem. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment kikoy strandlaken en hamamdoeken van allerlei merken. Een aantal bekende merken uit onze collectie:

  • - Barine
  • - Fashion4Wellness
  • - Ottomania
  • - Simone et Georges
  • - Original Kikoy

Zoveel keuze is natuurlijk best lastig kiezen. Wij adviseren daarom om vooraf te bedenken waarvoor u de hamamdoek  wenst te gebruiken. Voor een bezoek aan de sauna zijn middelgrote maten zeer geschikt. Kies voor een groot model als u het wenst te gebruiken als picknickkleed of groot laken op het strand. Om zo lang mogelijk te genieten van uw strandlaken of hamamdoek adviseren wij deze te wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden en geen wasverzachter te gebruiken. De hamamdoek wordt zachter naarmate deze vaker gewassen wordt. Heeft u een vraag over onze Original Kikoy strandlakens of een ander item uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.