Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Strandlaken Fashion4wellness

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

 

Strandlaken Fashion4Wellness

Voor een bezoek aan de sauna, het zwembad, hamam of strand biedt een strandlaken van Fashion4Wellness een uitkomst. We hebben diverse uitvoeringen van deze strandlakens opgenomen, zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit die voldoet aan uw wensen. Zo hebben wij de strandlaken Zennn of de strandlaken Flowerbomb. Onze strandlakens zijn oorspronkelijk afkomstig uit Turkije. In onze webshop vindt u de mooiste exemplaren strandlakens en hamamdoeken van topkwaliteit.Ons assortiment Fashion4Wellness strandlakens

De strandlakens die wij verkopen zijn gemaakt van het beste katoen. Ze nemen veel vocht op en zijn erg goed te gebruiken als handdoek, stranddoek of saunadoek. Daarnaast zijn de doeken licht en soepel. Dit maakt dat u ze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. De Fashion4Wellness strandlakens en hamamdoeken zijn ook erg geschikt om te gebruiken voor baby’s. U kunt er uw kindje goed mee afdrogen of inwikkelen dankzij het katoen.


Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten over onze hamamdoeken en strandlaken? Bel of mail ons gerust, we beantwoorden uw vragen graag.