Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Zwemshort

Een heren zwemshort mag zeker niet ontbreken in de garderobe van de man van nu. Heren zwemshorts zijn populair en in vele kleuren verkrijgbaar. Kies een leuke print of een effen zwemshort en combineer deze met een hamamdoek of strandlaken.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Heren zwemshorts

Ga je een dagje uit, ga je beachvolleybal spelen of ga je gewoon lekker relaxen aan strand of zwembad? Dan heb je natuurlijk een goede zwemshort nodig. Kies meerdere zwemshorts, als je van plan bent om lang op strandvakantie te gaan. Met de collectie zwemshorts voor heren van Hamamdoek.nl kom je overal goed voor de dag, van het Hollands strand tot aan een Zuid-Europese kust. Kies je favoriete zwemshort en koop er meteen een paar mooie hamamdoeken of strandlakens bij.Herenzwemshort in combinatie met een hamamdoek of strandlaken

Zwemshorts moeten goed zitten, want je wilt je natuurlijk ongehinderd kunnen bewegen in de branding, op je board of in de pool-bar. Naast een goed design zijn ook functionele materialen onmisbaar voor een perfecte fit. De stof moet snel drogen, tegen een stootje kunnen en lekker lang meegaan. Combineer een zwemshort met een mooie hamamdoek. Hiermee maak je indruk op het strand of aan het zwembad en laat je zien dat jij met je tijd mee gaat.