Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Dreamtowel Cactus flower 1 Zoom

Dreamtowel Cactus flower model
Dreamtowel Cactus flower 1
Dreamtowel Cactus flower 2
Dreamtowel Cactus flower beach
Dreamtowel Cactus flower background
Dreamtowel Cactus flower brand

Dreamtowel "Cactus Flower"

* Merk: Dreamtowel
* Model: Cactus Flower
* Afmeting: 80 x 180 cm
* Dessin: Catus en bloemen
* ZAND VRIJ - plakt geen zand aan
* Sneldrogend: De helft van de tijd van een gewoon strandlaken
* Neemt een liter water op
* Gewicht: 500 gram
* Materiaal: 80% polyester, 20% polyamide
* Wasadvies: 30 graden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Productbeschrijving

Details

Met trots presenteren wij als eerste in Nederland de Dreamtowel! De Dreamtowel is een ZAND VRIJ strandlaken die je klein en compact oprolt. Een Dreamtowel strandlaken is Ultra absorberend. Het neemt meer dan 1 liter water op. Het belangrijkste is dat je het zand er gemakkelijk afklopt. Laat het zand op het strand! De Dreamtowel is gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide. Door de samenstelling van het materiaal voelt de Dreamtowel anders aan als een katoenen strandlaken. Ideaal voor naar het zwembad, omdat je je er wat vaker mee kan afdrogen dan een katoenen strandlaken. Ook de leuke printjes maken de Dreamtowel uniek. Kortom wij zijn enthousiast.

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift N/B
Materiaal N/B
Fabrikant Nee
Kleurtinten Multicolor
Product breedte in cm N/B
Product lengte in cm N/B
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat Nee

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.


Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp (gemiddeld 5-8%), ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.

Wellicht iets voor u. Hét zandvrije strandlaken van Dreamtowel