Voor 17 uur besteld, vandaag nog verstuurd - 100 dagen bedenktijd

Zo hou je je hamamdoeken mooi

Ik moet toegeven: de eerste hamamdoek die ik ooit kocht - eeuwen geleden, tijdens een vakantie in Turkije - heb ik niet heel lang mooi weten te houden. Eigenlijk zonde. De hele vakantie lag ik erop te zonnebaden, waardoor zonnebrandolie, zeezout en zweet vrij spel hadden. Toen ik eenmaal thuis was zou ik de vlekken weleens even te lijf gaan. Ik gooide de hamamdoek zonder nadenken in de kookwas. En ja, daar krimpt zo’n doek natuurlijk van. Uiteindelijk viel het mee en zag de hamamdoek er nog best redelijk uit... Maar het was toch handiger geweest als ik toen deze tips & tricks had gehad.

Verder lezenTips & Tricks - Zo hou je je hamamdoeken mooi
Feestelijke tuin

Vriendenweekend

Elk jaar organiseren we bij ons in de tuin een vriendenweekend. In dat weekend blijven een aantal van onze studievrienden plus aanhang en kinderen slapen. In totaal twaalf volwassenen en zeven kinderen die overal in huis bivakkeren. Elk jaar is het weer een heerlijke ongeorganiseerde janboel. Mij kun je niet blijer maken!

Verder lezenFeestelijke tuin
Eerste blog van Hamamdoek

Kersverse blogster

Hallo, ik ben Judith, de kersverse blogster voor Hamamdoek.nl. In het dagelijks leven ben ik freelance journalist en tekstschrijver. Ik schrijf onder andere verhalen over Nederlandse modemerken voor een groot internationaal modeplatform. Eén van die verhalen ging over Fashion4Wellness, hét Nederlandse merk op het gebied van hamamdoeken, pareo ’s, strandlakens, beachbedcovers en meer.

Verder lezenEerste blog van Hamamdoek

3 producten(en)

Toon per pagina