Wij helpen u graag. Bel gerust    0031 (0) 85 40 14 635   |   Gratis verzending vanaf € 35 euro   |  

Hamam Strandlaken beachtowel Zennn Yellow swimmingpool Zoom

Hamam Strandlaken beachtowel Zennn Yellow
Hamam Strandlaken beachtowel Zennn Yellow swimmingpool

Hamamdoek Badstof "Zennn" Yellow

* Merk: Fashion4wellness
* Model: Zennn Yellow
* Hamamdoek met een dun laagje badstof
* Afmeting: 100 x 180 cm
* Dessin: Mandala
* Gewicht: 700 gram
* Materiaal: 100% katoen.
* Wasadvies: 40 graden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Productbeschrijving

Details

Wat een geweldige hamamdoek! Dit strandlaken is voorzien van een dun laagje badstof. Fijn voor als je een gewone hamamdoek net iets te dun vindt. Nog steeds dunner dan een gewoon badlaken maar iets dikker dan een normale hamamdoek. Hamamdoek Zennn is er in 6 verschillende kleuren en heeft een ingeweven mandala motief. Met zijn afmeting van 100 x 180 cm is het een lekker groot strandlaken.

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift 40°C
Materiaal Katoen
Fabrikant Fashion4Wellness
Kleurtinten geel
Product breedte in cm 100
Product lengte in cm 180
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat 100 x 180 cm

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.


Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp (gemiddeld 5-8%), ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.

Wellicht iets voor u. Hét zandvrije strandlaken van Dreamtowel